Meteen naar de inhoud
poppenshow

Een greep uit onze voorstellingen:

poppenkast
Kiko

Buiten spelen

Kiko heeft geen zin om buiten te spelen. Er is toch niemand om mee te spelen. Voor de zekerheid neemt hij zijn onzichtbare vriendje mee. Buiten komen ze genoeg vrienden tegen. En iedereen leert Kiko wel een leuk spel én een leuk liedje! Dat vindt Kiko zo leuk, dat hij iedereen de Kiko-dans leert. Het publiek doet natuurlijk mee!

Jan Klaassen en de Billenbijter

poppenkast
Ademloos wordt er naar onze poppenshow gekeken

De billenbijter heeft zo’n enorme trek. Hij zou wel een billetje of wat op kunnen. Maar er is al dagen geen billetje te zien. Totdat Jan Klaassen in de buurt is.. Grappen en grollen met Jan Klaassen, Katrijn en natuurlijk de billenbijter!

Dieren raden

Jan Klaasen loopt in het bos. Hij wil dieren zoeken. Maar hij ziet er nergens een. Totdat… hij de dieren wel hoort, maar niet ziet. Weten de kinderen uit het publiek om welke dieren het gaat? Misschien kan Jan wel bij ze blijven wonen, dat zou leuk zijn. Maar past Jan wel in een muizenholletje? Of durft hij hoog in de boom te wonen?

Feest!

Verschillende bekende kinderliedjes worden gezongen door Jan Klaassen en zijn vrienden. De kinderen uit het publiek worden uitgenodigd om mee te doen. Zingen en dansen! En welke zanger of zangeres heeft er uiteindelijk het mooiste lied gezongen? De kinderen uit het publiek beslissen. Lekker meezingen en dansen!

Sprookjes parade!

We hebben een aantal sprookjes in de blender gestopt.. En daar kwam een hele leuke voorstelling uit! Een prinses verliest haar gouden bal in de vijver. De gelaarsde kat wil de bal wel voor haar pakken, maar heeft drie wensen. Hij wil uit haar gouden bordje eten. In haar bedje slapen en een zoen. Uiteindelijk stemt de prinses toe, maar probeert er iedere keer onderuit te komen. En die zoen, daar moet ze toch echt niet aan denken. Toch is er wel iemand bereid om de gelaarsde kat te zoenen. En als de betovering verbroken is dan heeft de prinses spijt. Kan ze zijn hart nog winnen?

Verliefd op een heks!

Een heks is zo verdrietig. Er is namelijk nooit iemand verliefd op haar. Gelukkig vindt de heks in één van haar toverboeken een recept voor een toverdrank. Ze doet dit drankje in de koffie van Jan Klaassen en Jan Klaassen wordt op slag verliefd op de heks. Als Jan Klaassen thuis komt merkt hij dat hij helemaal niet meer verliefd is op Katrijn. Katrijn komt er achter dat jan Klaassen betoverd is door de heks. Ze moet snel op zoek naar een toverdrankje die er voor zorgt dat Jan Klaassen weer verliefd wordt op haar. Zal het haar lukken? Een korte voorstelling vol grappen en grollen!

Nog meer keuze?

Dat kan natuurlijk. Wij werken samen met Theater Fantast en PoppenkastThuis.nl. Kijk daar gerust eens rond voor andere en grotere kindertheater en poppenkastvoorstellingen.

Boekingen:
info@poppenshow.nl

of bel
06-21 66 13 66